IVAMAL

Nabízíme a specializujeme se na nástěnné malby v architektuře, malování stěn, malby na zdi, malby stěn, umělecké reklamní malby, malířský design interiérů a exteriérů, písmomalířství. Velkoplošná malba umí v pozorovateli vzbudit různé pochody myšlenek, přitáhnout jeho pozornost, proměnit atmosféru. Malba slouží mimo jiné i jako atraktivní reklama. Klademe důraz na efekty, dojem, změnu prostoru, energii a živost stěn. Každá malba je na míru, originál pasující do prostoru. Malujeme příběhy.

Spolupracujeme se zkušenou malířskou firmou Malířství Petr Škoda s.r.o. Přehled jejich realizovaných zakázek ke zhlédnutí na: https://www.malirstvi-skoda.cz/reference.
Stránky firmy https://www.malirstvi-skoda.cz/ jsou pro soukromé zákazníky, kteří potřebuji vymalovat pokoje, byty i rodinné domy. Natřít fasádu, střechu i konstrukci na rodinném domě, na různých soukromých stavbách i přístavbách. Webové stránky https://www.skoda-malirstvi.cz/ jsou určeny pro firemní zákazníky. Na stránkách najdete různé kategorie např: malování průmyslových objektů, malování komerčních budov i různých obchodů. Zajímavou novinkou pro zákazníky je nová prezentace na https://www.natery-malby.eu/. Tyto nové stránky jsou tematického zaměření, najdete různé pracovní postupy nebo rady na použití vhodného materiálu.

Zakládáme si na osobitém přístupu. Nasloucháme Vašim přáním, komunikujeme a vytváříme řešení na míru. Malbám předchází konzultace v prostoru, grafický návrh, poskytujeme barevné poradenství, navrhujeme barevná řešení fasád domů. Pracujeme převážně štětcovou technikou. Zajímáme se o psychologické působení barev. Pokud rozmýšlíte, momentálně je z naší strany ideální čas k navrhování designu stěn. Aktuálně jsou na vrcholu práce v interiérech. Stěny v různorodých objektech, v odlišném rozsahu. Zaměřujeme se i na menší plochy, které udělají radost svým majitelům. Pokud se rozhodujete nad motivy a výtvarným řešením, dáme Vám na výběr a zkonkrétníme Vaše představy. Dále stále plánujeme, zpracováváme s předstihem nejen návrhy fasád a jejich barevné řešení.

Nástěnná malba může být záležitost na etapy. Mnohé objekty takto vznikají, postupná malba má výhodu, že objekt se postupně posouvá vpřed, v očekávání a s rozmyslem.

Malby jsou určeny pro interiér a exteriér jakéhokoli typu a funkce. Články o malbách stěn jsou na našem blogu https://www.nastenne-malby.cz/. Blog zaměřující se na tvorbu originálních nástěnných maleb v architektuře.

Aktuálně rozšiřujeme svoji činnost o nadčasové a moderní abstraktní malby. Zabýváme se psychologickým působením barev, hledáme přesné kombinace barev, propojující se s interiéry. Zajímá nás i malba symbolů s promyšlenou barevností. Stále více experimentuje s barvami měděných odstínů, ozvláštňujeme pomocí zlatavých a metalických efektů. Prohlubujeme sytost barev pomocí matných a lesklých lazur. Zaměřujeme se i na černobílou stínovanou malbu. Reference můžete zhlédnou na prezentaci https://www.abstraktnimalby.cz/.

Za 15 let aktivní práce máme četné reference v interiérech i exteriérech https://www.ivamal.cz/reference. Malujeme s citem a odvahou. Zaručujeme kvalitu, dlouhou životnost, světlostálost, praktičnost, jedinečnost, nevšednost, individuální přístup.