Chalupa U Zvonka

Pokoje
Nabízíme k ubytování 3 velké pokoje se sociálním zařízením a balkónem. Jejich velikost se mírně liší, podlahová plocha je 22, 25 a 28 m². Všechny 3 pokoje mají samostatnou koupelnu velikosti 4 m² se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Pokoje jsou vybaveny vždy jedním dvoulůžkem a potom jednotlivými postelemi nebo rozkládacími pohovkami, dále dřevěným nábytkem a ledničkou. V den vašeho příjezdu je připraven příslušný počet povlečených lůžek a ručníků, dále základní hygienické potřeby jako mýdlo a toaletní papír. Jednotlivé pokoje se jmenují podle vrcholů, které jsou z nich nejlépe viditelné – Radhošť, Noříčí a Ondřejník. Pokoje Radhošť a Noříčí jsou určeny pro 1 až 4 osoby, pokoj Ondřejník pro 1 až 5 osob.

Apartmán
Apartmán Javorník je určen pro společnou skupinu 6–10 osob. Jedná se o luxusně zařízený prostor velikosti třípokojového bytu o ploše zhruba 80 m² s půdní vestavbou a balkónem. Prostor je rozdělen na velkou společenskou místnost s vybaveným kuchyňským koutem, posezením s velkoplošnou televizí, dále 2 oddělenými ložnicemi, každá s dvoulůžkem a lůžkem, půdní vestavbou s přístupem po dřevěném schodišti se spaním pro další 4 osoby. V koupelně o ploše 5 m² je kapacita zvýšena dvojumyvadlem, WC je zde řešeno samostatně. Apartmán je zútulněn celodřevěnými stropy se střešními okny v centrální části, dále dřevěnými sloupy, schodištěm a odpovídajícím nábytkem.

Společné prostory
Naši hosté mají svůj vlastní vchod do chalupy ze dvora. Tyto dveře se na noc uzamykají a mohou se uzamykat i přes den v případě, že v objektu zrovna nikdo není. Klíč od pokoje a hlavního vchodu dostanou hosté hned při zahájení ubytování. Dole je k dispozici zázemí s krbem, ve kterém se v zimním období denně topí, dále je tu dřevěný nábytek a prostor vyhrazený k přezouvání. Po dubovém schodišti se dostanete do otevřené místnosti o velikosti 55 m². Tady naleznete oddychový kout s televizí, jídelní stoly a kuchyň s barovým pultem. Kuchyň je vybavena elektrickým sporákem se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnkou, varnou konvicí a veškerým běžným kuchyňským nádobím, čisticími prostředky a utěrkami. Ze společných prostor se vchází do pokojů Radhošť, Noříčí a Ondřejník i apartmánu Javorník. Kouření je v objektu zakázáno, kouřit můžete na balkónech (přístup z každého pokoje) nebo před vchodem ve dvoře.

Antukové hřiště pro míčové hry je pro hosty chalupy zdarma. Sloupky, síť a rozměry hřiště jsou určeny na nohejbal, event. volejbal, po ukončení hry je potřeba hřiště zamést hrablem a kartáčem a uvést do původního stavu.