Autozam Baláš s.r.o.

Strojní vybavení
Firma má zámečnickou dílnu vybavenou základními stroji jako je fréza,soustruhy,sloupové vrtačky,brusky na plocho atd.Dále disponuje vzduchovými a mechanickými lisy od 25 až do 100tun. Pro dělení materiálu se používá několik pásových pil,strojní mechanické nůžky(jedny do 5 mm a druhé do 4 mm tloušťky materiálu), profilové nůžky.Pro úpravu materiálu pak ohraňovací lisy.Veškeré výrobky jsme schopni povrchově upravit ve stříkacím boxu nebo namáčecí lince.V kooperaci můžeme zajistit žárové nebo galvanické zinkování.Pro montáž výrobků je k dispozici montážní hala.

Zakázková výroba
Převážná většina výroby v naší firmě je orientována na zakázkovou výrobu,máme dlouholeté partnery z celé evropy kteří nás zásobují svými požadavky na výrobu převážně palet pro automobilový průmysl.
Pálení plazmou

Naše služby zákazníkům jsme v roce 2004 rozšířili na řezání plazmou.Zakoupili jsme řezací automat NESSAP 1600 Kombi PLUS s velikostí pálícího stolu 1500x3000.Jsme schopni pálit v kooperaci do tloušťky materiálu 20mm.Stále přijímáme nové zakázky pro využití plné kapacity stroje.