Penzion MAVL (Penzion)

Uprostřed malebné krajiny můžete strávit příjemné chvíle na své dovolené nebo využít další služby našeho zařízení jako je bazén, tenisový kurt, minigolf, stolní tenis nebo jízda na koni. Půjčujeme horská kola. Díky poloze penzionu můžete vyrážet na výlety na blízké historické památky (Milevský klášter, Orlík, Zvíkov, Tábor, Písek nebo populární ski areál Monínec – to vše v okruhu 30 km).

K dispozici jsou dvou a třílůžkové pokoje nebo čtyř až pětilůžkové apartmány vhodné zejména pro rodiny s dětmi. Všechny pokoje v nové části penzionu jsou plně klimatizovány s vlastním sociálním zařízením a minibarem. Pro náročné klienty nabízíme luxusní apartmán o rozloze 120 m² s balkónem. Pro méně náročné jsou k dispozici pokoje se společnou sprchou a WC za velmi nízkou cenu. Celková kapacita penzionu je 60 lůžek.

Součástí penzionu je restaurace s 65 místy, salónek s 24 místy, letní terasa s 40 místy, posezení u grilu s 24 místy.

Bude nám potěšením pro Vás zajistit kompletní svatební servis v naší restauraci. Vybereme menu, zajistíme obřad, dekoraci, květinovou výzdobu, svatební oznámení, jmenovky, dort, cukroví, hudební produkci, zábavu, program pro děti, ubytování, fotografa, kadeřníka, vizážistu